Een commercial. De beste manier om te adverteren.


Communicatie in optima forma. Dat moet een TV-commercial uitstralen. De boodschap van een reclamespot moet in seconden duidelijk en helder zijn. Een spotje moet de kijker boeien.
Anders dan bij een bedrijfsfilm zijn er echter heel wat aspecten die bij de productie van een dergelijke filmproductie komen kijken. Het begint uiteraard met het bepalen van de doelgroep die u wilt bereiken. De volgende stappen zijn het schrijven van een script, een draaiboek, teksten voor de voice-over, bepalen van de opname locaties, planningen maken, montage, en ga zo maar door. Een tv-commercial van 30 seconden kan soms weken of maanden in beslag nemen.

Een betaalbare commercial

Goedkope reclamefilms op lokale of regionale tv stations

Met de nieuwe digitale technieken hoeft een commercial geen kapitalen meer te kosten zoals dat een aantal jaren geleden het geval was. Nog steeds wijzen de onderzoekscijfers uit dat de beste resultaten worden behaald met een TV commercial. Media Exclusive adviseert u over de mogelijkheden en de diverse vormen van marketing communicatie. Of het nu gaat om een low-budget filmproductie of een high-end TV-commercial. Wij kunnen u begeleiden van A tot Z.
Vanwege de relatief geringe prijsstelling van de lokale omroepen ten opzichte van de grote, landelijke omroepen, gaan steeds meer bedrijven er toe over om commercials op een lokaal of regionaal televisiestation te laten uitzenden.