Film, communicatie pur sang


Er is geen betere manier om uw bedrijf of product te presenteren dan met een bedrijfsfilm.
Steeds meer bedrijven gebruiken audio-visuele hulpmiddelen zoals een videofilm bij (product-) presentaties, beurzen, (bedrijfs-) opleidingen, werving, etc. Door de enorme ontwikkelingen op het gebied van digitale beeldbewerking, en daardoor veel lagere kosten, is een filmproductie of videoproductie voor iedere ondernemer tegenwoordig binnen handbereik gekomen. Een film is hét communicatiemiddel bij uitstek!

Flexibiliteit

Flexibiliteit is onze kracht. Of het nu gaat om een nieuwe filmproductie of om bestaande opnames te digitaliseren. Ook in de low-budget sfeer staan wij garant voor een hoogwaardig product.
Een filmproductie is meer dan alleen het opnemen en monteren van beelden. Communicatie vormt een belangrijk onderdeel van de film. De boodschap in een film moet duidelijk en op de doelgroep afgestemd zijn in de vorm van pakkende teksten. In de meeste gevallen wordt het beeldmateriaal ondersteund door een professionele voice over om de boodschap over te brengen.
Twee opvallend goede stemmen in Nederland zijn Ilari Hoevenaars en Dita Jansen.

Kwaliteit

De kwaliteit van een filmproductie wordt echter door meer elementen bepaald dan de hierboven genoemde. Soms is het noodzakelijk uw film te ondersteunen met muziek. Deze kan afkomstig zijn van bestaand hitreportoire of een speciaal voor uw film geschreven compositie. In beide gevallen moeten er licentierechten betaald worden aan SENA (voorheen Buma Stemra). De licentierechten zijn ook verschuldigd als u een film op internet ter beschikking stelt.
Maakt u gebruik van acteurs in uw filmproductie? Dan geeft dit direct een professionele uitstraling naar uw doelgroep. Maar ook de montage speelt een grote rol in de professionele uitstraling van het eindproduct.

Raakvlakken met andere vakgebieden

Al deze zaken, en nog veel meer, vergen een aparte aanpak met kennis over de diverse vakgebieden. Door onze contacten en kennis op deze vakgebieden kunt u uw filmproductie projecten uitbesteden aan 1 partij: Media Exclusive. Wij zorgen voor een full service concept.

Welke film?

Breng uw bedrijf in beweging met een flitsende bedrijfsfilm.
Investeer in uw personeel door middel van een opleidingsfilm
Vergroot de naamsbekendheid met een tv-commercial.