Bedrijfsfilm: Ieder bedrijf een eigen film


Een bedrijfsfilm is het meest doeltreffende communicatiekanaal om uw bedrijf en product te promoten. Een film zegt immers meer dan duizend woorden. Een film moet leven, boeien en de interesse van de kijker vasthouden. Met een film over uw bedrijf of product op internet bereikt u dat uw potentiële klanten direct een indruk krijgen van uw organisatie of assortiment. En dat zonder torenhoge kosten.

Voor promotiedoeleinden of personeelswerving

Naast de commercial wordt de bedrijfsfilm steeds vaker gebruikt voor het promoten van een bedrijf. Het voordeel van een film is dat men niet beperkt is tot de 30 – 60 seconden van een tv-commercial. Ieder aspect komt in beeld. Een nieuw product kan uitvoerig onder de aandacht worden gebracht bij uw afnemers. Ook bij de werving van nieuw personeel wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een film.
Voorwaarde is echter wel dat de film goed is opgebouwd en vooral duidelijk is. Om de beelden kracht bij te zetten is het gebruik van een professionele voice-over onontbeerlijk.

Een bedrijfsfilm voor ieder bedrijf

Modern en flitsend of juist oubollig. Vernieuwend of klassiek. Kort en krachtig of juist uitgebreid en informatief. Een vast concept voor het maken van een bedrijfsfilm bestaat niet. Het is afhankelijk van de doelgroep die u wilt bereiken. De juiste snaar treffen bij uw potentiële klanten. Films kunnen op veel manieren toegepast worden. Op een beurs, als verkooppresentatie of om af te spelen in uw eigen organisatie. Maar natuurlijk ook om naar uw potentiële klanten te sturen.

Ervaring op het gebied van bedrijfsfilm

Media Exclusive heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsfilm en product- filmproductie. Indien gewenst schrijven wij een script, teksten voor een voice-over en maken wij het complete draaiboek. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij ondersteunen.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om oude filmopnames, zoals bijvoorbeeld smalfilm, te integreren in nieuwe filmopnames.