Maatwerk webdesign


Iedereen kan een website ontwerpen.

Iedereen kan tegenwoordig met behulp van een pc en software een website bouwen. Tal van hobbyisten, studenten en ICT’ers begeven zich momenteel op het gebied van webdesign. Helaas vaak zonder gedegen kennis te hebben van doelgroep c.q. branche van de klant en de aanmeldingsprocedures bij de diverse zoekmachines.
Media Exclusive onderscheidt zich met name op het gebied van maatwerk webdesign en de projectmatige aanpak voor de realisatie van uw website.

Bij ons staat de klant centraal.

Iedere branche en iedere klant heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Bij de realisatie van een deugdelijke web-site zal men hier terdege rekening mee moeten houden. Een website van bijvoorbeeld een accountantskantoor zal immers minder foto’s op hun site nodig hebben dan de site van een autohandelaar. Alvorens wij met de bouw van een web-site beginnen zullen wij ons eerst in overleg met u verdiepen in de branche en de doelgroep. Pas dan wordt een concept-ontwerp met u besproken. U bepaalt uiteindelijk wat er wel en niet op internet gepubliceerd wordt.