Webdesign

Referenties Webdesign

Webdesign
    > Internet strategie
    > Maatwerk
    > Stappenplan
    > Referenties


delen-op-facebook

Referenties webdesign

Media Exclusive heeft websites gerealiseerd voor o.a.:

 

Miguelle | Female drummerDrum Kick

 

Drumkick is de titel van het openbaar eindexamen drum van Miguelle Wetzels op 26 november 2010

 

 

 

 


 

Macom ConsultancyMacom Consultancy

Een organisatie verbeteren kan altijd. Soms is vernieuwing, radicale verandering aan de orde. Kernbegrippen daarbij zijn effectiviteit (de goede dingen doen), efficiŽntie (de dingen goed doen) en - zeker niet te vergeten - creativiteit en flexibiliteit.


 

 

Kookstudio Jan van den BongardKookstudio Jan van den Bongard

Kookstudio Jan van den Bongard bevindt zich aan de rand van Landgraaf in zuid Limburg. Op loopafstand van Wereldtuinen Mondo Verde, Indoor skipiste Snowworld en dierentuin Gaiapark.
 

Rijnders Consultancy KerkradeRijnders Consultancy

Met meer dan 30 jaar werkervaring geeft Louke M. Rijnders Consultancy ķ als ondernemer het vertrouwen van een degelijke en betrouwbare financiŽle dienstverlener.

 

 

 

 

LienelehofLienelehof Vakantieboerderij in Zuid Tirol (ItaliŽ)

Lienelehof is een familiebedrijf. Sinds het jaar 2000, toen de oude boerderij na een blikseminslag volledig nieuw werd gebouwd, zijn er 2 appartementen op de 2de verdieping. Het is van groot belang dat de website in het duitstalige gebied hoog scoort in de search engines.

 

 

 

Crombacher MuzikantenCrombacher Muzikanten

De blaaskapel Crombacher Muzikanten is ontstaan uit de Harmonie Ste. Marie te Kerkrade. In 2004 werden zij Nederlands kampioen blaasmuziek in de topklasse en beste Boheemse blaaskapel van Europa in Bojnice (Slowakije).

 

 

Paul Simons MakelaardijPaul Simons

Paul Simons AssurantiŽn en Makelaardij is gevestigd te Landgraaf. De website wordt door eigen personeel onderhouden door middel van een Content Management Systeem. Er is een koppeling gemaakt met de site van NVM

 

 

NUSO Limburg NUSO Limburg

NUSO-Limburg is de provinciale organisatie voor speelruimte. Met 97 leden verspreid over de hele provincie behartigen zij de belangen van het spelende kind en dragen eraan bij dat de Limburgse jeugd van 2 tot 12 jaar veilig kan spelen! NUSO Limburg is tegenwoordig Speeltuinwerk Limburg.
 

 

 

Interieurbouw Nic RonkersInterieurbouw Nic Ronckers 

Interieurbouw Nic Ronckers is een modern en innovatief bedrijf gespecialiseerd in de interieurbouw en keukenbranche. In korte tijd hebben zij zich ontwikkeld tot producent van hoogwaardige, duurzame en creatieve interieurs. Van compleet winkelinterieur tot exclusief badmeubel. Op keukengebied zijn zij inmiddels een begrip als het gaat om een creatief, maar vooral doordacht ontwerp.

 

Naaimachine TotaalNaaimachine Totaal

Ook voor deze site is het belangrijk dat alle informatie rondom technische ontwikkelingen snel beschikbaar is op het net. De site beschikt over een content management systeem zodat de eigenaar deze zelf kan onderhouden.

 

 

Norel FashionNorel Fashion

Norel Fashion B.V. is een producent in dames-bovenkleding. Naast het eigen label “Pride” vervaardigen zij ook private labels, bedrijfskleding, etc.
Om te laten zien wat zij bieden moet dus ook het “grafische” werk aan de hoogste eisen voldoen.

 

Bewonersplatform  Kerkrade WestBewonersplatform Kerkrade West

is samengesteld uit vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke organisaties en huiseigenaren.
Via haar website, houden zij bewoners op de hoogte van de ontwikkeling en de bijdragen van het platform in de buurten van Kerkrade West.

 

Harmonie Ste. Marie Gracht, Kerkrade

De harmonie bestaat momenteel uit ongeveer 65 spelende leden, onderverdeeld in:
leerlingenorkest  de ‘grote’ harmonie en der
drumband.

 

KirchrŲatsjer Vasteloavends Verain Aaaf Kirchroa 1936

De officiŽle site van de Kerkraadse karnavalsvereniging.
Uiteraard in kerkraads dialect en nederlands.

 

 

1ste KirchrŲadsjer HerreSitzungsVerain
(sponsored site)

 

 


 

PIEK InternationalsPIEK  International Education Centre

De website van PIEK I.E.C. bestaat uit 197 paginaīs en is beschikbaar in 3 talen.PIEK bestrijkt een markt van het midden oosten tot Ierland en van ScandinaviŽ tot Spanje. Het is dus van groot belang dat de website goed te vinden is in de zoek- en indexmachines


 

Interfishing

Interfishing is een pure internetshop. Deze shop is een perfect voorbeeld hoe een “zaak” te runnen zonder winkel. Alle bestellingen worden rechtstreeks gedaan via het web.

De mogelijkheden voor een dergelijke shop zijn enorm. Het assortiment dat men kan aanbieden oneindig.


 

Beer Woondecoratie

Geheel ontworpen naar de eisen en wensen van de klant. De herkenbaarheid met de business (houtverwerking) is hier dan ook terug te vinden in zowel het logo als ook in de frames en de background.


 

Ardenne & Gaume, BelgiŽ

Ardenne & Gaume, gevestigd in het hartje van de belgische Ardennen, heeft een aantal campings in beheer en biedt avontuurlijke vakanties aan hun gasten.

 

 

Presentjeīt Presentje

Op deze site moeten de fotoīs van goede kwaliteit zijn en toch snel te laden. Om de fotoīs in grootformaat te tonen wordt er gebruik gemaakt van zgn. new windows zodat de pagina snel kan laden.

 

 

Media Exclusive
Akerstraat 33
6466 HA Kerkrade
045 - 528 40 80

Smalfilm naar DVD   |   Video naar DVD   |   Filmproductie   |   Webdesign

Zoekmachine optimalisatie   |   Communicatie advies

sitemap

Sitemap